Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Black Box Audio Video Show: Συμβάλλει στο έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Black Box Audio Video Show: Συμβάλλει στο έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

απο John Leondaris

Αφορμή και για τη στήριξη του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού» αποτελεί η πραγματοποίηση της πρώτης έκθεσης Black Box Audio Video Show 2020, που αφορά σε όλα τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα στον ήχο και στην εικόνα και θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Μαρτίου στο ξεν. InterContinental.

Ειδικότερα, η έκθεση Black Box Audio Video Show στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αναλαμβάνοντας να προσφέρει 1 ευρώ στον οργανισμό από κάθε εισιτήριο που θα πουληθεί είτε ηλεκτρονικά είτε απευθείας κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Στόχος είναι το ποσό που θα συγκεντρωθεί να διατεθεί στην ενίσχυση των δράσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού», παρέχοντας παράλληλα την στήριξη και τη δύναμη που απαιτούνται για τις καθημερινές του δραστηριότητες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights