Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy A71 5G: Εντοπίστηκε στο Geekbench με τον Exynos 980 SoC

Galaxy A71 5G: Εντοπίστηκε στο Geekbench με τον Exynos 980 SoC

απο John Leondaris

Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy A51 και το Galaxy A71 τον περασμένο Δεκέμβριο και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τις 5G εκδόσεις τους. Το Galaxy A51 5G πέρασε από το Geekbench τον Ιανουάριο και αποκαλύφθηκαν τα βασικά του χαρακτηριστικά. Τώρα, έφτασε η σειρά του A71 5G να περάσει απ’ το Geekbench.

Galaxy A71 5G

Το Galaxy A71 5G με κωδικό μοντέλου SM-A7160 (που απευθύνεται στην Κίνα), θα φέρει στο εσωτερικό του τον Exynos 980 SoC. Δηλαδή, το ίδιο chipset με το Galaxy A51 5G.

Το A71 5G θα τρέχει Android 10, πιθανότατα με One UI 2.0. Θα έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM 8GB, αλλά ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες επιλογές μνήμης.

Η Samsung φημολογείται ότι θα διαθέσει το A71 5G σε ΗΠΑ, Κίνα, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights