Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Vivo Z6 5G: Έρχεται στις 29 Φεβρουαρίου με Snapdragon 765G SoC

Vivo Z6 5G: Έρχεται στις 29 Φεβρουαρίου με Snapdragon 765G SoC

απο John Leondaris

Το vivo Z5 ήρθε τον περασμένο Ιούλιο με Snapdragon 712 SoC και τριπλή κάμερα 48MP. Στις 29 Φεβρουαρίου, θα κάνει το ντεμπούτο του ο διάδοχος του κινητού, το vivo Z6 5G.

Η vivo δημοσίευσε μια εικόνα στο Weibo αποκαλύπτοντας τον σχεδιασμό του Z6 5G. Το κινητό, φέρει punch hole στην οθόνη, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκουμε μια τετραπλή κάμερα και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Vivo Z6 5G

Το vivo Z6 θα είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 765G SoC και θα έρθει με υγρή ψύξη που η εταιρεία περιγράφει ως “PC-grade” . Θα υποστηρίζει dual-mode 5G και η 5.000 mAh μπαταρία θα υποστηρίζει φόρτιση στα 44W.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Z6 5G προς το παρόν είναι άγνωστα. Ωστόσο, η εταιρία επιβεβαίωσε ότι το smartphone θα διατεθεί σε τρία χρώματα. Το Z6 5G βρίσκεται στην Κίνα στο JD.com και οι προ-πωλήσεις ξεκινούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights