Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η HONOR ανακοινώνει το πιο σημαντικό update για το HONOR Magic Watch 2 την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Η HONOR ανακοινώνει το πιο σημαντικό update για το HONOR Magic Watch 2 την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

απο Kostas Gliatiotis

Αν και λίγες εβδομάδες στην Ελληνική αγορά το  HONOR Magic Watch 2 ετοιμάζεται να πάρει το πιο σημαντικό του update μέχρι στιγμής! Την Δευτέρα στις 24 Φεβρουαρίου στις 7.30 μ.μ. μέσα από LiveStream – http://tiny.cc/HONORlive  η HONOR θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων, τις νέες δυνατότητες στο ήδη πολύ εμπορικά επιτυχημένο smart watch οι οποίες θα ενισχύσουν περαιτέρω τις καινοτομίες που συγκεντρώνει.

To νέο update έρχεται να υποστηρίξει την καθημερινότητα των χρηστών με ιδιαίτερη έμφαση σε μια σειρά από εφαρμογές που αφορούν την βελτίωση της υγείας και του “Well-being” των χρηστών.

Στις 24 Φεβρουαρίου μέσα από το event της HONOR “All-Scenario Intelligence Conference” θα παρουσιασθεί και η νεανική σειρά αξεσουάρ για το HONOR Magic Watch 2 τα οποία θα εμπλουτίσουν περισσότερο το smart watch και θα αναδείξουν τον πιο νεανικό του χαρακτήρα.

Μέσα από την εκδήλωση της HONOR θα παρουσιασθούν νέα κινητά τηλέφωνα , το HONOR Magic Book Laptop καθώς και σειρά αξεσουάρ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.