Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo: Μεταφέρει το λανσάρισμα του Find X2 για τις 6 Μαρτίου

Oppo: Μεταφέρει το λανσάρισμα του Find X2 για τις 6 Μαρτίου

απο John Leondaris

Η Oppo επρόκειτο να αποκαλύψει τη σειρά Find X2 στο MWC, έχοντας μάλιστα προγραμματίσει ένα launch event για αύριο, 22 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, μετά τις νέες εξελίξεις και την ματαίωση της έκθεσης στη Βαρκελώνη, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει αργότερα το τηλέφωνο. Νέες διαρροές θέλουν το Oppo Find X2 να φτάνει στις 6 Μαρτίου.

Oppo

Αναμένουμε να δούμε στα εν λόγω κινητά τον Snapdragon 865 και μια QHD+ οθόνη που ορισμένοι συνεχίζουν να αποκαλούν για κάποιο λόγο 2K. Η συσκευή εμφανίστηκε στο Βιετνάμ με μια AMOLED 6,5″ οθόνη και Gorilla Glass 6. Πιθανώς να έρθει με 8GB μνήμη RAM 256GB αποθηκευτικό χώρο. Τέλος, η αναμένουμε μια μπαταρία με χωρητικότητα έως και 4.065 mAh.

Ο τομέας της φωτογραφίας είναι ένας τομέας στον οποίο θέλει να εστιάσει η εταιρία. Το κινητό, λοιπόν, διαθέτει έναν 48MP shooter με τον πιο πρόσφατο αισθητήρα της Sony που επιτρέπει την τεχνολογία omnidirectional focusing. Αυτή, υπόσχεται διπλάσια ταχύτητα και καλύτερη απόδοση από την τρέχουσα Dual Pixel τεχνολογία. Φαίνεται πως θα δούμε τουλάχιστον δύο κινητά, το Oppo Find X2 και το Oppo Find X2 Pro. Σύντομα αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για τις διαφορές μεταξύ των δύο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights