Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A70: Παίρνει το Android 10 με One UI 2.0 update!

Samsung Galaxy A70: Παίρνει το Android 10 με One UI 2.0 update!

απο John Leondaris

Η Samsung φέρνει το παλυαναμενόμενο Android 10 με One UI 2.0 update στα Galaxy A70. Προς το παρόν, η αρχή γίνεται με την Ουκρανία, ενώ αναμένουμε, ως συνήθως,σύντομα όλο και περισσότερες χώρες να τις λάβουν την ενημέρωση.

To 2.06GB update έρχεται μαζί με το security patch του Φεβρουαρίου 2020. Έτσι, καταφέρνει η εταιρία να μην διαθέτει ξεπερασμένες ενημερώσεις ασφαλείας, όπως συμβαίνει με ορισμένες άλλες εταιρείες.

Samsung Galaxy A70

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποίησε η Samsung, αυτή η έκδοση έπρεπε βάσει προγραμματισμού να δοθεί στο Galaxy A70 τον Απρίλιο. Επομένως, είναι μια ευχάριστη έκπληξη να βλέπουμε την εταιρία να διαθέτει το update πάνω από ένα μήνα νωρίτερα. Φυσικά, ίσως μέχρι να φτάσει σε όλες τις χώρες να έχει μπει Απρίλιος, όμως όπως και να’ χει, πρόκειται για μια θετική εξέλιξη.

Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας review για το A70.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights