Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Z Flip Hands-on

Samsung Galaxy Z Flip Hands-on

απο Kostas Gliatiotis

Ο κόσμος των Smartphone είναι γεμάτος από τεχνολογικές εξελίξεις, που πολλές φορές όμως περνούν σχεδόν απαρατήρητες από τον μέσο καταναλωτή. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση όμως, για τη δυνατότητα του να… διπλώνει η οθόνη στη μέση, κάτι που μέχρι πριν περίπου ένα χρόνο, θεωρούνταν πρακτικά αδύνατο. Η Samsung, μετά το σχετικά επιτυχημένο Galaxy Fold, και τα προβλήματα που είχε με την κυκλοφορία του, παρουσίασε πριν μερικές εβδομάδεε το επόμενο της Smartphone αυτού του είδους, το Galaxy Z Flip.

Ο σχεδιασμός του κάνει άμεσα εμφανές ότι δεν ανήκει στην ίδια “οικογένεια” συσκευών με το Galaxy Fold, αφού απευθύνεται σε ένα διαφορετικό κοινό. Εκεί που το fold ήταν ένα ήδη μεγάλο τηλέφωνο που όταν άνοιγε κανείς την οθόνη του έμοιαζε με μικρό Tablet, το Galaxy Z Flip είναι σχεδιασμένο να μοιάζει με ένα μικρό…. κουτί που ανοίγει για να γίνει ένα κανονικού μεγέθους Smartphone.

ΑΥτό που έχει όμως σημασία, είναι ότι παραμένει το ίδιο εντυπωσιακό και ασυνήθιστο, αφού η ιδέα μιας οθόνης που λυγίζει σε καθημερινή χρήση (χωρίς θεωρητικά να … χαλάσει) κάνει το Galaxy Z Flip διαφορετικό από ότιδήποτε άλλο υπάρχει στην αγορά. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε την δοκιμή του, και θα ακολουθήσει το αναλυτικό μας Review μαζί με ένα ακόμα βίντεο για τις κάμερες που έχει στο πίσω μέρος του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights