Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Meizu 17: Έρχεται τον Απρίλιο με 90Hz οθόνη

Meizu 17: Έρχεται τον Απρίλιο με 90Hz οθόνη

απο John Leondaris

Για όσους περιμένουν την επόμενη ναυαρχίδα της Meizu, έχουμε ένα καλό κι ένα κακό νέο. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Απρίλιο. Δηλαδή, το κινητό θα κάνει την εμφάνισή του λίγο αργότερα από ό,τι αρχικώς αναμενόταν.  Το καλό νέο όμως, είναι ότι φήμες θέλουν το Meizu 17 να φέρει μια κορυφαία OLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Meizu 17Meizu 17

Μάλιστα, διέρρευσαν μερικά screenshots από το UI. Αυτά, δείχνουν το νέο Flyme UI να είναι εξίσου smooth με το MIUI στα 90Hz. Είναι επίσης προφανές από τα screenshots ότι το κινητό θα έρθει με μια FHD+ με ανάλυση 1080 x 2206 px οθόνη. Στο εσωτερικό του, αναμένουμε τον Snapdragon 865.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights