Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Mi Mix Alpha: Προσγειώνεται στην Ινδία
Xiaomi Mi Mix Alpha

Xiaomi Mi Mix Alpha: Προσγειώνεται στην Ινδία

απο John Leondaris

Αρκετές είναι οι εταιρίες που επενδύουν στην αγορά των πτυσσόμενων τηλεφώνων. Η Xiaomi, λοιπόν, φέρνει μια δική της, νέα πρόταση, το Mi Mix Alpha. Βέβαια, όπως κάθε καινοτόμα τεχνολογία, αναμένουμε ότι το Alpha θα είναι ιδιαίτερα ακριβό. Πέραν τούτου όμως, θα διατεθεί και σε λίγες μονάχα αγορές.

Εκτός από την Κίνα, το Mi Mix Alpha αναμένεται να έρθει και στην Ινδία, κάτι που η ίδια η Xiaomi γνωστοποίησε. Αυτό μας δίνει περισσότερες ελπίδες για την ύπαρξη της συσκευής, την οποία η εταιρεία είχε καθυστερήσει επ ‘αόριστον. Προς το παρόν δεν υπάρχουν νεότερα απ’ την Xiaomi, όμως σύντομα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights