Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Z Flip: Κλειστό το εργοστάσιο παραγωγής λόγω κορωνοϊού

Galaxy Z Flip: Κλειστό το εργοστάσιο παραγωγής λόγω κορωνοϊού

απο John Leondaris

Ο κορωνοϊός έχει ήδη κοστίσει τη ζωή περισσοτέρων από 2.000 ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Επομένως, όπως είναι φυσικό, δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την τεχνολογική βιομηχανία. Ειδικότερα, νέα που προέρχονται από τη Νότια Κορέα αναφέρουν, ότι η Samsung έκλεισε ένα εργοστάσιο smartphone στην πόλη Gumi. Αιτία υπήρξε κρούσμα που σημειώθηκε σε υπάλληλο της εταιρίας στην εν λόγω περιοχή. Αυτό το εργοστάσιο, όπου η Samsung κατασκευάζει το Galaxy Fold και το Galaxy Z Flip, θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου.

Galaxy Z Flip

Το τμήμα όμως στο οποίο εργαζόταν ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα μείνει κλειστό μέχρι και τις 25 του μήνα. Η Samsung σε ένα δελτίο τύπου δήλωσε, ότι οι υπάλληλοί της που ήρθαν σε επαφή με τον μολυσμένο εργαζόμενο έχουν μπει σε καραντίνα.

Το κλείσιμο του εργοστασίου δεν αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κατασκευή smartphone της Samsung. Αυτό γιατί σχετίζεται με ένα μικρό μόνο μέρος της συνολικής παραγωγής κινητών της εταιρίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights