Αρχικη APPS / GAMES Black Shark 3: Έρχεται στις 3 Μαρτίου

Black Shark 3: Έρχεται στις 3 Μαρτίου

απο John Leondaris

Το επόμενο Black Shark gaming κινητό, έρχεται στις 3 Μαρτίου. Η εταιρεία είναι έτοιμη να φέρει την πρώτη της 5G συσκευή, το Black Shark 3. Το τηλέφωνο θα έρθει με τον Snapdragon 865 στο εσωτερικό του, με μνήμη RAM έως 16GB. Θα διαθέτει μια 120Hz QHD οθόνη. Επιπλέον, αναμένουμε μια μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 65W.

Black Shark 3

Πριν από λίγο, η εταιρία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Tencent, για μια ειδική έκδοση του gaming κινητού, καθώς και για βελτιστοποιήσεις λογισμικού για τις μελλοντικές Black Shark συσκευές.

Το επίσημο Weibo prost για τo Βlack Shark 3 event, δημοσιεύτηκε μέσω μιας συσκευής με την ονομασία Tencent Βlack Shark 3. Έτσι, επιβεβαιώθηκε ότι θα δούμε το πρώτο κινητό της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών στο μεγάλο event στις 3 Μαρτίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights