Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Η εντυπωσιακή απλότητα του Huawei Share

Η εντυπωσιακή απλότητα του Huawei Share

απο Kostas Gliatiotis

Η εύκολη σύνδεση και συνεργασία μεταξύ διαφορετικών προϊόντων τεχνολογίας, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία στους πελάτες της. Στην περίπτωση της Huawei, αυτό γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το εντυπωσιακό στην απλότητα του, Huawei Share.

Η υπηρεσία είναι σχεδιασμένη ώστε να συνδέει εύκολα και άμεσα το Huawei Smartphone με τον αντίστοιχα Huawei υπολογιστή της εταιρείας, δημιουργώντας ταυτόχρονα και μια άριστη… συνεργασία μεταξύ τους. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ενεργοποιήσει κανείς το Huawei Share και το NFC στο Android Smartphone του, και αυτό να τρέχει το νεότερο EMUI 10 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας.

Στην συνέχεια, πλησιάζοντας και ακουμπώντας απλά το κινητό του στο Laptop στην δεξία κάτω γωνία, οι δύο συσκευές επικοινωνούν αυτόματα μεταξύ τους, και η σύνδεση πραγματοποιείται σχεδόν άμεσα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να επιβεβαιώσει και στον υπολογιστή την σύνδεση κάποιος, προκειμένου να είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται για σύνδεση που δεν την γνωρίζει.

Αυτό που κάνει όμως το Huawei Share να ξεχωρίζει, είναι το πόσο απροβλημάτιστα και εύκολα προβάλλει την οθόνη του Smartphone σε αυτή του φορητού υπολογιστή. Όλοι μας έχει τύχει να σταματήσουμε ότι κάνουμε σε έναν υπολογιστή, προκειμένου να πιάσουμε το κινητό μας για να δούμε μια ειδοποίηση ή κάποιο μήνυμα.

Με το Huawei Share πλέον, όλα τα περιεχόμενα του Smartphone εμφανίζονται στην οθόνη του φορητού υπολογιστή, και το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορούμε να το χειριστούμε με το πληκτρολόγιο και το Touchpad μας.

Όμως η Huawei δεν σταματά εκεί, αφού έχει σχεδιάσει μαζί και το Onehop, που κάνει την μεταφορά αρχείων ανάμεσα στον φορητό υπολογιστή και το Smartphone, μια «αστεία» απλή διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξει κανείς μια φωτογραφία για παράδεγμα από την συλλογή του Smartphone του, και να την … σύρει στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή με την μεταφορά να ολοκληρώνεται εκτός των άλλων και εντυπωσιακά γρήγορα.

Όμως το Onehop υποστηρίζει την μεταφορά κάθε είδους αρχείου, ακόμα και αυτών που δεν αναγνωρίζονται από το Smartphone. Πηγαίνοντας στην εφαρμογή διαχείρισης αρχείων, μπορεί κανείς να σύρει ανάποδα αυτή τη φορά αρχεία από τον υπολογιστή του προς το Smartphone ώστε να τα αποθηκεύσει εκεί και να τα μεταφέρει.

Αυτό που έχει τελικά σημασία, είναι ο φορητός υπολογιστής και το Smartphone να συνεργάζονται αψογα, όταν είναι κατασκευασμένα από την ίδια εταιρεία. Τα νέα Matebook D14 και D15 που πλέον εισάγει και επίσημα στη χώρα μας η Huawei Hellas, το πετυχαίνουν αυτό με τον καλύτερο τρόπο, με όλα τα Smartphones της εταιρείας, που όμως αναφέραμε τρέχουν το νεότερο (και καλύτερο…) EMUI 10 γραφικό περιβάλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights