Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme X50 Pro 5G: Παρακολουθήστε την live παρουσιάσή του
Realme X50 Pro 5G

Realme X50 Pro 5G: Παρακολουθήστε την live παρουσιάσή του

απο John Leondaris

Η Realme ανακοίνωσε την πρώτη της ναυαρχίδα του έτους, που ονομάζεται Realme X50 Pro 5G. Το smartphone προγραμματίστηκε να παρουσιαστεί σε ταυτόχρονες εκδηλώσεις σε Ισπανία και Ινδία. Μπορείτε να ακολουθήσετε την παρουσίαση παρακάτω:

Η Realme έχει κάνει γνωστές ήδη πολλές από τις λειτουργίες του X50 Pro 5G, επιβεβαιώνοντας τον Snapdragon 865 SoC με 5G μόντεμ, μέχρι 12GB μνήμη RAM, και έως 256GB αποθηκευτικό χώρο. Το κινητό τρέχει το βασισμένο στο Android 10, Realme UI.

Το X50 Pro 5G θα έρθει με μια Super AMOLED 90Hz οθόνη και θα υποστηρίζει Wi-Fi 6 και 65W SuperDart. Θα διατεθεί στα χρώματα Rust Red και Moss Green. Αναμένεται να κυκλοφορήσει με μια διπλή 32MP selfie κάμερα και με μια τετραπλή κάμερα 64MP στο πίσω μέρος, με 20x zoom.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights