Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei: Φέρνει και στην Ελλάδα τα νέα laptop της

Huawei: Φέρνει και στην Ελλάδα τα νέα laptop της

απο John Leondaris

Η Huawei ανακοίνωσε τα νέα μοντέλα της σειράς laptop Matebook D, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η προπαραγγελία των νέων laptop έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και τις 2 Μαρτίου, ενώ οι προπαραγγελίες συνοδεύονται και με μία μεγάλη προσφορά, καθώς οι 200 πρώτοι που θα προπαραγγείλουν το νέο Huawei Matebook D14 ή το νέο Huawei Matebook D15 στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei, θα λάβουν δώρο το smartphone Huawei Nova .

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και καινοτόμες τεχνολογίες. Η οθόνη FullView, οι ισχυρές επιδόσεις, η ποιότητα κατασκευής, η κομψή σχεδίαση και οι νέες δυνατότητες που συνοδεύουν τα νέα μοντέλα, όπως η λειτουργία Huawei Share Multi-screen Collaboration φιλοδοξούν να δώσουν στους χρήστες ακόμα περισσότερες δυνατότητες και να τους κάνουν πιο παραγωγικούς.

Η λειτουργία Huawei Share One Hop δίνει τη δυνατότητα σε ένα smartphone και ένα laptop να συνδέονται και επικοινωνούν σε μία οθόνη, με ένα μόνο άγγιγμα. Ο χρήστης μπορεί να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του, ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του.

Oι δύο συσκευές συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, διευκολύνουν το multi-tasking και δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον εργασίας και διάδρασης εύχρηστο, γρήγορο, αποτελεσματικό και πρακτικό.

Πέραν των έξυπνων δυνατοτήτων τους, τα MateBook D14 και MateBook D15 έχουν κατασκευαστεί και με «έξυπνο» σχεδιασμό: 4,8 χιλιοστά πάχος το D14 και 5,3 χιλιοστά πάχος το D15 και διαστάσεις 322,5 x 214,8 x 15,9 χιλιοστά το D14 και 357,8 × 229,9 × 16,9 χιλιοστά το D15.

Με FullView Display οθόνη (ανάλυσης Full HD 1920×1080), δημιουργούν ιδιαίτερα καλή αναλογία οθόνης – συσκευής (84% το D14 screen-to-body ratio και 87% το D15), πράγμα που τα κατατάσσει ανάμεσα στα πιο μικρά και ελαφριά μοντέλα στην κατηγορία τους.

Τιμές

Η προτεινόμενη λιανική τιμή για το Huawei Matebook D14 είναι 749 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη τιμή για το Huawei Matebook D15 είναι 699 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights