Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo Find X2: Είναι επίσημο, κυκλοφορεί η σειρά στις 6 Μαρτίου
Oppo Find X2

Oppo Find X2: Είναι επίσημο, κυκλοφορεί η σειρά στις 6 Μαρτίου

απο John Leondaris

Γνωρίζαμε ήδη ότι η Oppo σχεδίαζε να φέρει τη σειρά Find X2 στις 6 Μαρτίου. Όμως, σήμερα η εταιρεία επισημοποίησε τα όσα ήδη ακούγονταν. Το επίσημο Weibo post της Oppo δημοσιεύτηκε μέσω ενός Find X2 Pro. Έτσι, επιβεβαιώνεται ότι θα δούμε τουλάχιστον δύο παραλλαγές του τηλεφώνου.

Oppo Find X2

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της Oppo, Brian Shen, μας έδωσε μια ιδέα για την ανάλυση του κινητού. Πιο συγκεκριμένα, θα έρθει με  3K, δηλαδή QHD+. Το τηλέφωνο θα διαθέτει επίσης μια οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.  Η σειρά Find X2 θα φέρει Snapdragon 865, μέχρι 12GB RAM, συνδεσιμότητα 5G και ασύρματη φόρτιση 30W. Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, θα διαθέτει έναν 48MP IMX689 αισθητήρα της Sony με αυτόματη εστίαση, τηλεφακό 13MP με 5x υβριδικό zoom και ultrawide snapper.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights