Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Redmi K30 Pro: Έρχεται τον Μάρτιο με 5G

Redmi K30 Pro: Έρχεται τον Μάρτιο με 5G

απο John Leondaris

Η Xiaomi κυκλοφόρησε τα Redmi K30 και Redmi K30 5G με dual-punch hole και τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος τον Δεκέμβριο. Σήμερα, η εταιρία επιβεβαίωσε ότι το Redmi K30 Pro θα κάνει την εμφάνισή του τον Μάρτιο. Θα έχει επίσης συνδεσιμότητα 5G, όπως αρμόζει σε μια ναυαρχίδα στις μέρες μας.

Redmi K30 Pro

Το teaser αποκαλύπτει ότι το τηλέφωνο δεν θα έχει punch-hole στην οθόνη. Πιθανώς, η selfie κάμερα να είναι τοποθετημένη σε κάποιον periscope-type ανυψωτικό μηχανισμό. Το ίδιο άλλωστε συνέβη και με τον προκάτοχό του, το Redmi K20 Pro. Τα χαρακτηριστικά του κινητού δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά αναμένουμε ένα chipset Snapdragon 865 με το μόντεμ της Qualcomm Snapdragon X55 για 5G.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights