Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S20 Ultra: To πρώτο update φέρνει βελτιώσεις στην κάμερα
Galaxy S20 Ultra

Galaxy S20 Ultra: To πρώτο update φέρνει βελτιώσεις στην κάμερα

απο John Leondaris

Το ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy S20 Ultra λαμβάνει τώρα την πρώτη του ενημέρωση λογισμικού. Αυτή τη στιγμή διατίθεται στη Νότια Κορέα και φέρνει κάποιες βελτιώσεις στην ποιότητα της κάμερας. Επιπλέον, βελτιώνεται η λειτουργία αυτόματου φλας.

Τέλος, το εν λόγω 418MB update φέρνει το security patch του Μαρτίου 2020. Ναι, καλά διαβάσατε. Πρόκειται για μια ενημέρωση ασφαλείας “από το μέλλον”, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung κυκλοφορεί μια τέτοια ενημέρωση πριν από την Google.

Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε, ότι το S20 Ultra θα είναι διαθέσιμο στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου τον επόμενο μήνα. Επομένως, οι αγοραστές του κινητού ενδέχεται να συναντήσουν αυτό το update την πρώτη μέρα, με το που ανοίξουν το κινητό απ’ το κουτί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights