Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei Enjoy 10e: Καταφτάνει την 1η Μαρτίου

Huawei Enjoy 10e: Καταφτάνει την 1η Μαρτίου

απο John Leondaris

Η οικογένεια Huawei Enjoy 10 πρόκειται να αποκτήσει ένα νέο μέλος. Την Κυριακή 1 Μαρτίου, το Huawei Enjoy 10e θα κάνει την εμφάνισή του στην Κίνα. Το κινητό διαθέτει μια μεγάλη και ισχυρή μπαταρία. Τα νέα δημοσιεύθηκαν από την εταιρία στο Weibo, χωρίς να αποκαλύπτονται οποιαδήποτε χαρακτηριστικά.

Huawei Enjoy 10e

Το Huawei Enjoy 10e είναι πιθανό να είναι το πιο προσιτό μοντέλο. Υπενθυμίζουμε, ότι το Enjoy 9s είχε τρεις κάμερες, το Enjoy 9 μόνο δύο, ενώ το Enjoy 9e είχε έναν μόνο αισθητήρα.

Πριν από δύο ημέρες, ένα μυστηριώδες Huawei smartphone με Helio P35 εμφανίστηκε σε TENAA και Geekbench. Εικάζουμε, ότι πρόκειται για το Enjoy 10e, βάσει της μεγάλη 5.000 mAh μπαταρίας του και των καμερών στο πίσω μέρος. Αναμένουμε μια χαμηλή τιμή της τάξεως των 130 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights