Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo Find X2: Πρόσφατο promo βίντεο αναδεικνύει το εκπληκτικό contrast
Oppo Find X2

Oppo Find X2: Πρόσφατο promo βίντεο αναδεικνύει το εκπληκτικό contrast

απο John Leondaris

Ο διάδοχος του Find X, το Oppo Find X2, έρχεται στις 6 Μαρτίου. Το κινητό αναμένεται να έρθει με μια πρωτοποριακή τεχνολογία προβολής. Αυτό, είναι κάτι που η εταιρία αποφάσισε να αναδείξει μέσα από ένα promo βίντεο.Το smartphone θα διαθέτει σίγουρα ένα πάνελ OLED. Σύμφωνα με φήμες, θα έχει punch hole στην πάνω αριστερή γωνία για την κάμερα.

Το συγκεκριμένο βίντεο επιβεβαιώνει το design της κάμερας και κάνει λόγο για 5,000,000:1 contrast ratio που μπορεί να επιτύχει η οθόνη. Μάλιστα, την συγκρίνει με ένα smartphone με contrast 1.000.000: 1. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights