Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme X και Realme 5 Pro: Παίρνουν Android 10 με Realme UI

Realme X και Realme 5 Pro: Παίρνουν Android 10 με Realme UI

απο John Leondaris

Η Realme υποσχέθηκε ότι τα περισσότερα από τα τηλέφωνά της θα λάβουν το βασισμένο στο Android 10, Realme UI. Τώρα, το update διατίθεται στα Realme X και Realme 5 Pro. Οι κάτοχοι των δύο τηλεφώνων στην Ινδία λαμβάνουν σχετικές ειδοποιήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Realme X και Realme 5 Pro

H 3,51GB ενημέρωση ονομάζεται RMX1901EX_11_C.01 για τα Realme X και RMX1971_EX_11_C.01 για τα Realme 5 Pro. Φέρνει νέα εμφάνιση στο user interface. Μαζί, έρχεται με μερικά χαρακτηριστικά που η Realme με περηφάνια παρουσίασε στο επίσημο λανσάρισμα του custom UI της. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία είναι η Προστασία Προσωπικών Πληροφοριών (Personal Information Protection), που προστατεύει το ιστορικό κλήσεων, τις επαφές και τα μηνύματά σας.

Σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα που έχει κυκλοφορήσει, αναμένεται να λάβουν σύντομα την ενημέρωση και τα Realme X2 και Realme X2 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights