Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A50s: Το Android 10 update διατίθεται στην Ινδία

Samsung Galaxy A50s: Το Android 10 update διατίθεται στην Ινδία

απο John Leondaris

Η Samsung διάθεσε πριν από μερικές εβδομάδες το Android 10 update με το UI 2.0 στα Galaxy A50s στο Βιετνάμ. Τώρα, έφτασε η ώρα οι ινδικές μονάδες να λάβουν την τελευταία έκδοση του Android.

Samsung Galaxy A50s

Το firmware φέρει την έκδοση A507FNXXU3BTB2 (δηλαδή, είναι η ίδια έκδοση με αυτή του Βιετνάμ). Το update έχει μέγεθος περίπου 1,6 GB, και περιλαμβάνει το Android security patch του Φεβρουαρίου 2020. Αυτή η ενημέρωση αναμένεται να φτάσει σε όλα τα ινδικά Samsung Galaxy A50s σε λίγες εβδομάδες. Όμως, όσοι δεν μπορούν να περιμένουν την ειδοποίηση για την ενημέρωση, μπορούν να ελέγξουν για ενημερώσεις πηγαίνοντας σε Ρυθμίσεις> Ενημέρωση λογισμικού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights