Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo Find X2: Δείτε το στις πρώτες live φωτογραφίες

Oppo Find X2: Δείτε το στις πρώτες live φωτογραφίες

απο John Leondaris

Η Oppo ετοιμάζεται να φέρει το Find X2 στις 6 Μαρτίου. Έτσι, η εταιρεία φροντίζει να μας προετοιμάσει για τον ερχομό του flagship smartphone (και του Oppo Find X2 Pro). Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στις πρώτες live εικόνες του Find X2.

Oppo Find X2Oppo Find X2Oppo Find X2

Όπως μπορείτε να δείτε, οι πίσω κάμερες φαίνεται να προεξέχουν αρκετά από το υπόλοιπο τηλέφωνο.Στη μπροστινή πλευρά του κινητού, συναντάμε punch hole στο αριστερό τμήμα της οθόνης, για την selfie κάμερα.

Ταυτόχρονα, επιβεβαιώθηκε η ανάλυση 1440p, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και 240Hz touch sampling. Προηγούμενες φήμες ήθελαν το κινητό να διαθέτει κύρια κάμερα 48 MP. Ταυτόχρονα, φημολογείται η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης 30W, 65W γρήγορης ενσύρματης φόρτισης και 5G (χάρη στο chipset Snapdragon 865).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights