Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S20: Το δεύτερο OTA update φέρνει βελτιώσεις στην κάμερα

Galaxy S20: Το δεύτερο OTA update φέρνει βελτιώσεις στην κάμερα

απο John Leondaris

Η Samsung διαθέτει τώρα το δεύτερο OTA update για τη σειρά Galaxy S20 στη Νότια Κορέα. Η εταιρία, κυκλοφόρησε την πρώτη ενημέρωση την περασμένη εβδομάδα για το Galaxy S20 Ultra. H συγκεκριμένη ενημέρωση αφορούσε την ποιότητα της κάμερας, τη λειτουργία auto flash, ενώ συνοδευόταν με το security patch του Μαρτίου.

Galaxy S20

Τώρα, η νέα έκδοση που διατίθεται και στις τρεις παραλλαγές του S20, φέρνει περαιτέρω βελτιώσεις στην ποιότητα της κάμερας, ιδίως μετά τα σχόλια για την αυτόματη εστίαση.

Οι firmware εκδόσεις G981NKSU1ATC2, G986NKSU1ATC2 και G988NKSU1ATC2 για τα S20, S20+ και S20 Ultra (αντίστοιχα) ξεκίνησαν να διατίθενται στα κινητά. Όμως, ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο μέχρι όλες οι αγορές (εκτός της Νότιας Κορέας) να λάβουν την ενημέρωση. Για να ελέγξετε χειροκίνητα τις διαθέσιμες ενημερώσεις, αρκεί να μεταβείτε σε: Ρυθμίσεις> Ενημέρωση λογισμικού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights