Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Infinix S5 Pro: Έρχεται με Helio P35 SoC και τριπλή κάμερα 48MP

Infinix S5 Pro: Έρχεται με Helio P35 SoC και τριπλή κάμερα 48MP

απο John Leondaris

Η κατασκευάστρια εταιρία κινητών τηλεφώνων, Infinix, που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, έφερε τον περασμένο Οκτώβριο το S5. Το κινητό, διέθετε Helio P22 SoC, οθόνη με punch-hole και τετραπλή κάμερα. Σήμερα, η εταιρεία έρχεται να προσθέσει μια Pro παραλλαγή.

Το Infinix S5 Pro διαθέτει μια notchless οθόνη 6.53″ FullHD+, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον Helio P35 SoC με 4GB μνήμη RAM. Το smartphone τρέχει το βασισμένο στο Android 10, XOS 6.0 και διαθέτει 64GB αποθηκευτικό χώρο. Έχει επίσης μια ειδική υποδοχή κάρτας microSD για περαιτέρω επέκταση έως και 256GB.

Infinix S5 Pro

Το Infinix S5 Pro διαθέτει μια selfie κάμερα 16MP, τοποθετημένη σε pop-up μηχανισμό. Στο πίσω μέρος του κινητού, έχουμε έναν 48MP κύριο αισθητήρα, 2MP αισθητήρα βάθους και low-light αισθητήρα.

Το S5 Pro έρχεται με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο πίσω και με μια μπαταρία 4.000 mAh που αντλεί ενέργεια μέσω θύρας microUSB, έως και 10W.

Το S5 Pro διατίθεται στα χρώματα Violet και Forest Green στην τιμή των 120 ευρώ. Θα κυκλοφορήσει από 13 Μαρτίου μέσω Flipkart.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights