Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola Edge+: Διαρροές αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του

Motorola Edge+: Διαρροές αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του

απο John Leondaris

Μετά από πολύ καιρό, η Motorola είναι έτοιμη να επιστρέψει στην αγορά των smartphone. Η εταιρία, λοιπόν, ετοιμάζει μια συσκευή που θα ονομάζεται Edge+. Προς το παρόν, φαίνεται πως θα διατεθεί στις ΗΠΑ στην Verizon στις ΗΠΑ, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει και αλλού.

Σημερινές διαρροές, αποκαλύπτουν αρκετά πράγματα για την εν λόγω συσκευή. Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε τον σχεδιασμό του Edge+ για πρώτη φορά, από αρκετές γωνίες. Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει είναι η waterfall οθόνη, με άκρες που καμπυλώνουν αρκετά. Υποθέτουμε ότι αυτή είναι και η αιτία που ονομάστηκε έτσι το τηλέφωνο.

Motorola Edge+

Υπάρχει επίσης punch-hole στην οθόνη για τη selfie κάμερα που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος κάτω από το γυαλί της οθόνης. Στο πίσω μέρος, έχουμε μια τριπλή κάμερα, dual-LED flash και μερικούς αισθητήρες. Ο LED δακτύλιος γύρω από το λογότυπο του της εταιρίας, αξιοποιείται για τις ειδοποιήσεις.

Το Edge+ διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο επάνω μέρος. Το power button είναι τοποθετημένο στο δεξιό άκρο, ενώ το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης είναι επίσης στην ίδια πλευρά.

Motorola Edge+

Φήμες θέλουν το Motorola Edge+ να έχει μια οθόνη 6.67″ FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και Snapdragon 865 SoC στο εσωτερικό του. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει υποστήριξη 5G και θα έρθει με 8 ή 12GB μνήμη RAM.

Το τηλέφωνο θα τρέχει “stock” ή “stock-like” Android 10, ενώ η μπαταρία των 5.170 mAh υπόσχεται ικανοποιητική αυτονομία. Αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το Motorola Edge+.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights