Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme X50 Pro 5G: Φτάνει στην Κίνα στις 12 Μαρτίου

Realme X50 Pro 5G: Φτάνει στην Κίνα στις 12 Μαρτίου

απο John Leondaris

Η Realme ανακοίνωσε την πρώτη της global 5G συσκευή, το X50 Pro 5G στα τέλη Φεβρουαρίου. Σήμερα, έγινε γνωστό ότι το κινητό θα φτάσει και στην εγχώρια αγορά του.

Το λανσάρισμα της συσκευής έχει προγραμματιστεί για τις 12 Μαρτίου στις 2 μ.μ. τοπική ώρα. Το τηλέφωνο θα φτάσει στα ίδια χρώματα με την παγκόσμια έκδοση: Moss Green και Rust Red. Σύμφωνα με ορισμένες φήμες, ενδέχεται να υπάρξει και μια ακόμη Master Edition, αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να δούμε αν αυτό ισχύει ή όχι.

Realme X50 Pro 5G

Το X50 Pro 5G είναι η πρώτη πραγματική ναυαρχίδα της Realme για το 2020. Διαθέτει Snapdragon 865, Super AMOLED οθόνη με puch-hole και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Το κινητό, έχει επίσης σαρωτή FP κάτω από την οθόνη, ενώ έρχεται με το πρόσφατο Realme UI.

Η τιμή του X50 Pro 5G ξεκινά από 599€ και φτάνει τα 749€. Συνήθως, οι συσκευές είναι περίπου κατά ένα πέμπτο φτηνότερες στην Κίνα (αν και δεν διαθέτουν υπηρεσίες Google), οπότε αναμένουμε ότι η τιμή εκκίνησης θα είναι κάπου γύρω στα 510€.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights