Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia 5.2: Έρχεται ως Nokia 5.3, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του

Nokia 5.2: Έρχεται ως Nokia 5.3, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του

απο John Leondaris

Τον περασμένο μήνα είδαμε μερικές εικόνες του Nokia Captain America που αποκάλυψαν τη σχεδίασή του. Φήμες ήθελαν να παρουσιαστεί ως Nokia 5.2 στο MWC 2020. Λόγω της ακύρωσης όμως του MWC, αυτό δε συνέβη. Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Nokia 5.2 θα έρθει τελικώς ως Nokia 5.3.

Nokia 5.2Nokia 5.2

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως φαίνεται, το Nokia 5.3 είναι το TA-1234 (είχαμε ακούσει ξανά για το συγκεκριμένο κινητό το Νοέμβριο) και θα έρθει με υποστήριξη dual SIM. Θα φέρει μια 6,55″ 18,5:9 οθόνη, με εγκοπή σε σχήμα σταγόνας.

Το Nokia 5.3 θα εφοδιαστεί στο εσωτερικό του με τον Snapdragon 660/665 SoC, με 6GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή του αναμένεται στα 180 δολάρια. Το smartphone θα έρθει σε εκδόσεις των 3GB και 4GB RAM, με 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, το Nokia 5.3 έρχεται με μια 8MP selfie κάμερα και μια τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 16MP στο πίσω μέρος. Το Nokia 5.3 θα διατεθεί στα χρώματα Charcoal και Cyan και θα έχει μια μπαταρία 4.000mAh.

Η HMD έχει ετοιμάσει ένα event στις 19 Μαρτίου για να αποκαλύψει το πρώτο της 5G smartphone. Ίσως εκείνη την ημέρα να αποκαλυφθεί επισήμως και το Nokia 5.3.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights