Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Motorola Edge+: Το πρώτο κινητό της εταιρείας με κάμερα 108MP

Motorola Edge+: Το πρώτο κινητό της εταιρείας με κάμερα 108MP

απο John Leondaris

Όπως φαίνεται, η Motorola ετοιμάζει να εφοδιάσει την επόμενη ναυαρχίδα της, το Edge+ με αισθητήρα 108MP.

Η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος αναμένεται να αποτελείται από αισθητήρες 108+16+8MP. Ο κύριος αισθητήρας 108MP είναι σίγουρα κατασκευασμένος από τη Samsung, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για την Tetracell έκδοση που χρησιμοποιεί η Xiaomi ή για τη Nonacell. Αυτό βέβαια δεν είναι τόσο πιθανό, καθώς ίσως η Samsung να θελήσει να την κρατήσει για τα Galaxy S20 Ultra.

Motorola Edge+

Το Motorola Edge+ έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 865, συνδεσιμότητα 5G και μια οθόνη 6.67″ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Φήμες κάνουν επίσης λόγο για “stock-like” Android, μεγάλη μπαταρία 5,170mAh και 3,5mm audio jack.

Αφού τα αρχικά σχέδια της εταιρίας ματαιώθηκαν μαζί με το MWC, περιμένουμε να αποφασίσει η Motorola πότε θα φέρει το εν λόγω κινητό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights