Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi K30 Pro: Έρχεται τέλη Μαρτίου

Redmi K30 Pro: Έρχεται τέλη Μαρτίου

απο John Leondaris

Γνωρίζουμε ήδη ότι το Redmi K30 Pro θα φτάσει μέσα στον μήνα. Όμως, η εταιρεία δεν έχει ακόμη δώσει μια επίσημη ημερομηνία. Ένα post στο Weibo, μας δίνει μια ιδέα για το πότε θα έρθει η ολοκαίνουργια ναυαρχίδα της Redmi.

Redmi K30 Pro

Όπως φαίνεται, το K30 Pro θα φτάσει μεταξύ του λανσαρίσματος του Huawei P40 (26 Μαρτίου) και της επερχόμενης σειράς Honor 30. Η σειρά, πιστεύεται ότι θα έρθει τον Απρίλιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε το launch event του Redmi K30 Pro προς τα τέλη Μαρτίου. Οι πρώτες δηλαδή πωλήσεις στην Κίνα αναμένεται να αρχίσουν στις αρχές Απριλίου.

Το K30 Pro θα διαθέτει μια notchless οθόνη, Snapdragon 865, dual-mode 5G σύνδεση και μπαταρία 4.700 mAh με φόρτιση 33W. Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, το κινητό θα έρθει με τον Sony IMX686 64MP αισθητήρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights