Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo V19: Κυκλοφορεί στην Ινδονησία με τετραπλή κάμερα

Vivo V19: Κυκλοφορεί στην Ινδονησία με τετραπλή κάμερα

απο John Leondaris

Η κινεζική εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων, vivo ανακοίνωσε σήμερα το vivo V19, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένα rebranded V17. Το κινητό, ήρθε στην Ινδία τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το vivo V19 διαθέτει μια 6.44″ Super AMOLED FullHD+ οθόνη, έχοντας κάτω απ’ το γυαλί της έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και notch στην επάνω δεξιά γωνία για την 32MP selfie κάμερα.

Vivo V19

Στο πίσω μέρος, συναντάμε τις κάμερες σε σχήμα L. Πρόκειται για έναν κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultrawide, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους. Στο εσωτερικό, το V19 έχει Snapdragon 675 SoC, με 8GB μνήμη RAM. Το smartphone έρχεται με το βασισμένο στο Android 10, Funtouch OS 10 και διαθέτει δύο επιλογές αποθηκευτικού χώρου: 128GB και 256GB. Το smartphone διαθέτει επίσης μια ειδική υποδοχή κάρτας microSD για περαιτέρω επέκταση του αποθηκευτικού χώρου.

Το vivo V19 διατίθεται στα χρώματα Arctic Blue και Crystal White και έχει μια μπαταρία 4.500 mAh που φορτίζει ως τα 18W μέσω θύρας USB-C. Η έκδοση 8GB/128GB κοστίζει 265 ευρώ, ενώ χρειάζονται 13 επιπλέον ευρώ για τη διπλάσια αποθήκευση. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ινδονησία στις 26 Μαρτίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights