Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei P40 Pro: Η κάμερα θα έχει προσαρμοσμένο RYYB αισθητήρα

Huawei P40 Pro: Η κάμερα θα έχει προσαρμοσμένο RYYB αισθητήρα

απο John Leondaris

Η Huawei θα παρουσιάσει τη σειρά P40 σε δύο εβδομάδες. Όμως, η εταιρεία αφήνει τώρα μερικούς ανθρώπους να έχουν μια τυφλή hands-on εμπειρία με τα κινητά. Οι άνθρωποι μπορούν να αγγίξουν το τηλέφωνο μέσα σε ένα κλειστό κιβώτιο. Μάλιστα, ορισμένοι ανέφεραν τις μεγάλες βελτιώσεις που θα φέρει η Huawei με τα smartphones P40.

Σύμφωνα με μια πηγή, η νέα σειρά θα διαθέτει έναν προσαρμοσμένο RYYB αισθητήρα, καλύτερο zoom και “new material” επιλογές, πράγμα που σημαίνει ότι οι Vegan Leather εκδόσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους στην P οικογένεια.

Huawei P40 Pro

Σχετικά με τον RYYB αισθητήρα, ένα στέλεχος της Huawei είπε ότι η εταιρεία «επένδυσε πολύ σε αυτή την τεχνολογία και δεν θα ήθελε να πάει χαμένη». Αυτή τη δήλωση μπορούμε να την εκλάβουμε ως μια πρώτη επιβεβαίωση πριν απ’ την επισημοποίηση του γεγονότος απ’ την εταιρία.

Τα Huawei P smartphones παίρνουν μια ανανεωμένη παλέτα χρωμάτων. Μεταξύ αυτών, θα είναι και οι Vegan Leather Orange και Vegan Leather Green εκδόσεις, γνωστές από την οικογένεια Mate30.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights