Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme 6 Pro: Κυκλοφορεί σήμερα

Realme 6 Pro: Κυκλοφορεί σήμερα

απο John Leondaris

Η Realme έφερε τα Realme 6 και Realme 6 Pro την περασμένη εβδομάδα. Το απλό 6 κυκλοφόρησε στην Ινδία πριν από λίγες μέρες και η Pro έκδοση θα είναι επίσης διαθέσιμη για αγορά στην Ινδία μέσω Flipkart και της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας.

Η βασική έκδοση του 6 Pro με 6GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB διατίθεται στα 205 ευρώ. Για 10 ευρώ παραπάνω υπάρχει η δυνατότητα για διπλό αποθηκευτικό χώρο. Εάν θέλετε περισσότερη μνήμη RAM, υπάρχει και η έκδοση 8GB/128GB στα 230 ευρώ.

Realme 6 Pro

Όλες οι παραπάνω παραλλαγές διατίθενται στα χρώματα: Lightning Blue και Lightning Orange.

Το Realme 6 Pro είναι το πρώτο smartphone του κόσμου που έρχεται με Snapdragon 720G SoC. Τρέχει το βασισμένο στο Android 10, Realme UI και διαθέτει μια οθόνη LCD 6,6″ 90Hz FullHD+. Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, το 6 Pro έχει συνολικά έξι κάμερες. Πρόκειται για μια διπλή στο μπροστινό μέρος αποτελούμενη από 16MP wide και 8MP ultrawide modules και μια εγκατάσταση τετραπλής κάμερας στο πίσω. Αυτή, αποτελείται από έναν 64MP κύριο αισθητήρα, 12MP τηλεφακό, 8MP ultrawide και 2MP macro.

Το Realme 6 Pro διαθέτει μια μπαταρία 4.300 mAh που φορτίζει έως και 30W μέσω θύρας USB-C.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights