Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy A11: Ανακοινώθηκε αθόρυβα με entry-level specs

Samsung Galaxy A11: Ανακοινώθηκε αθόρυβα με entry-level specs

απο John Leondaris

Σήμερα η Samsung πρόσθεσε ένα νέο τηλέφωνο στο επίσημο press website της, το Galaxy A1. Παραδόξως, δεν υπάρχει προς το παρόν συνοδευτικό δελτίο τύπου. Το Galaxy A11, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, θα είναι το νέο entry-level μοντέλο της Samsung. Έρχεται με μια οθόνη αφής 720×1560, 6,4 ιντσών, LCD με punch-hole επάνω αριστερά. Εκεί, στεγάζεται η 8 MP με διάφραγμα f/2,0 selfie κάμερα.

Στο πίσω μέρος έχουμε έναν κύριο αισθητήρα 13 MP με διάφραγμα f/1.8, 5MP f/2.2 ultrawide και έναν αισθητήρα βάθους 2 MP f/2.4. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται επίσης στο πίσω μέρος. Το A11 έχει διαστάσεις 161,4 x 76,3 x 8 mm και ζυγίζει 177 γραμμάρια.

Samsung Galaxy A11

Το Samsung Galaxy A11 έχει επεξεργαστή octa-core 1,8 GHz, 2/3GB μνήμη RAM και 32GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Η 4.000 mAh μπαταρία έχει υποστήριξη για καλωδιακή φόρτιση 15 W. Το A11 θα προσφέρεται σε μαύρο, λευκό, μπλε και κόκκινο χρώμα.

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς το κινητό θα βρεθεί στα καταστήματα, σε ποιες αγορές θα διατεθεί και πόσο θα κοστίσει. Σύντομα αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights