Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Oppo Reno3: Κυκλοφορεί παγκοσμίως με MediaTek P90 και κάμερα 48MP

Oppo Reno3: Κυκλοφορεί παγκοσμίως με MediaTek P90 και κάμερα 48MP

απο John Leondaris

H Oppo έφερε τα Reno3 5G και Reno3 Pro 5G στην Κίνα το Δεκέμβριο. Τον περασμένο μήνα, η εταιρία έφερε και μια παγκόσμια έκδοση του Pro. Τώρα, έχουμε μια διεθνή έκδοση του απλού Reno3, η οποία είναι και πάλι διαφορετική από το κινεζικό 5G μοντέλο.

Το Oppo Reno3 έρχεται με μια οθόνη 6,4 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2400 px (αναλογία διαστάσεων 20: 9). Στο επάνω μέρος της οθόνης, βρίσκεται μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας. Το κινητό διαθέτει Helio P90 με 8GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Oppo Reno3

Η εγκατάσταση της κάμερας αποτελείται από κύριο αισθητήρα 48MP με f/1,8 διάφραγμα, 13MP 2x telephoto με f/2,4 και 8MP F/2,2 ultrawide cam. Υπάρχει επίσης ένας 2MP monochrome αισθητήρας βάθους. Στο μπροστινό μέρος, στην εγκοπή φιλοξενείται ο ίδιος αισθητήρας 44MP με το global Reno3 Pro.

Μέσα στο Oppo Reno3 βρίσκουμε μια μπαταρία 4.025 mAh με VOOC 3.0 Flash charge. Όπως είναι αναμενόμενο, η συσκευή έρχεται με το βασισμένο στο Android 10, ColorOS 7.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights