Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme 6i: Ανακοινώθηκε με Helio G80 SoC και τετραπλή κάμερα 48MP

Realme 6i: Ανακοινώθηκε με Helio G80 SoC και τετραπλή κάμερα 48MP

απο John Leondaris

Η Realme λάνσαρε το Realme 5i τον Ιανουάριο. Δύο μόλις μήνες αργότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε τον διάδοχο του κινητού, το Realme 6i. Το Realme 6i είναι το πρώτο smartphone του κόσμου που εφοδιάζεται με Helio G80 SoC. Τρέχει το βασισμένο στο Android 10, Realme UI.  Το κινητό, έρχεται με δύο εκδόσεις μνήμης: 3GB/64GB και 4GB/128GB.

Το 6i διαθέτει μια οθόνη 6.5″ HD+ που έχει μια εγκοπή στο επάνω μέρος για τη φιλοξενία της 16MP selfie κάμερας.

Στο πίσω μέρος του Realme 6i, που σχεδιάστηκε από τον Naoto Fukasawa, βρίσκεται μια τετραπλή κάμερα. Αυτή, αποτελείται από 48MP κύριο αισθητήρα, 8MP ultrawide, 2MP portrait και 2MP macro. Ταυτόχρονα, στο πίσω μέρος συναντάμε έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Realme 6i

Το 6i έχει μια μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη αντίστροφης ενσύρματης φόρτισης. Η μπαταρία, μπορεί να αντλήσει ισχύ έως και 18W μέσω θύρας USB-C.

Το Realme 6i έρχεται στα χρώματα: White Milk και Green Tea. Η βασική έκδοση με μνήμη 3GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB διατίθεται στην τιμή των 160 ευρώ, ενώ η έκδοση με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο κοστίζει 195 ευρώ.

Το  6i θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στη Μυανμάρ από τις 18 Μαρτίου έως τις 26 Μαρτίου, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις 29 Μαρτίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights