Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P40 Lite E Unboxing video

Huawei P40 Lite E Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής, είναι ελάχιστες οι συσκευές αυτή τη στιγμή που προσφέρουν ικανοποιητικές επιδόσεις, σε συνδυασμό με πολύ καλή κάμερα που ιδανικά να έχει και υψηλή ανάλυση που θεωρείται πλέον δεδομένη (καλώς ή κακώς). Το P40 lite E της Huawei έρχεται να καλύψει αυτές ακριβώς τις απαιτήσεις, με hardware και φωτογραφικές επιδόσεις που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο για smartphones με κόστος περίπου 160 ευρώ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, κάνουμε… unboxing προκειμένου να δούμε και εμείς για πρώτη φορά από κοντά το νέο οικονομικό smartphone της εταιρείας και να ανακαλύψουμε τι ακριβώς προσφέρει. Με οθόνη 6.39 ιντσών, η χαμηλότερη ανάλυση των 1560Χ720 pixels μπορεί να δικαιολογηθεί στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, ειδικά όταν συνδυάζεται με μια βασική κάμερα των 48ΜΡ και επιδόσεις που έρχονται από ακριβότερες συσκευές της εταιρείας.

Η βασική έκδοση του p40 Lite E έρχεται με 4GB μνήμης RAΜ και 64GB αποθηκευτικού χώρου, που και αυτά με τη σειρά τους είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά για ένα τηλέφωνο που έχει σχεδιαστεί να καλύπτει τις βασικές καθημερινές ανάγκες του ιδιοκτήτη του. Το πιο σημαντικό ίσως, εκτός από την κάμερα των 48ΜΡ, είναι ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του smartphone. Ο Kirin 710f που έχει σχεδιάσει η ίδια η εταιρεία, προσφέρει επιδόσεις που μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν «προνόμιο» ακριβότερων συσκευών. Με 8 συνολικά πυρήνες επεξεργασίας, και μια κάρτα γραφικών που είναι σαφώς ισχυρότερη από το συνηθισμένο, σε μια οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης, το P40 lite E είναι ιδανικό ακόμα και για όσους θέλουν ένα «απλό» smartphone για gaming χρήση.

Φυσικά τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουμε τη δοκιμή του P40 Lite E και θα ολοκληρώσουμε το αναλυτικό Review του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights