Αρχικη APPS / GAMES Realme Narzo 10 και Narzo 10A: Έρχονται στις 26 Μαρτίου

Realme Narzo 10 και Narzo 10A: Έρχονται στις 26 Μαρτίου

απο John Leondaris

Η Realme μας προϊδεάζει για τη νέα σειρά Narzo εδώ και ημέρες. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα Realme Narzo 10 και Narzo 10A θα φτάσουν στην Ινδία στις 26 Μαρτίου. Το event θα ξεκινήσει στις 12:30 μ.μ. IST (7 π.μ. UTC) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των επίσημων καναλιών της Realme India.

Realme Narzo 10 και Narzo 10A

Εκτός από την ανακοίνωση της συγκεκριμένης ημερομηνίας, η εταιρία επιβεβαίωσε και μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα Realme Narzo 10 και Narzo 10A στον επίσημο ιστότοπό της. Ειδικότερα, το Realme Narzo 10 θα φέρει μια τετραπλή κάμερα 48MP στο πίσω μέρος, ενώ το 10A θα διαθέτει τριπλή κάμερα (η κύρια με διάφραγμα F/1,8).

Ταυτόχρονα, αναμένουμε στις 6,5″ οθόνες να βρίσκεται ένα waterdrop notch για τη φιλοξενία της selfie κάμερας, μπαταρίες 5,000 mAh με υποστήριξη Quick Charge και έναν “A Class Processor” που είναι “κατασκευασμένος για gaming”.

Realme Narzo 10 και Narzo 10A

Το Narzo 10 μοιάζει όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε με το Realme 6i και θα έρθει σε πράσινο και λευκό χρώμα. Απ’ την άλλη, το 10A θα έρθει σε blue shade, αλλά πιθανόν να υπάρξουν και άλλες χρωματικές επιλογές. Φήμες θέλουν το Narzo 10 να είναι ένα re-branded Realme 6i.

Καθώς περνούν οι μέρες για την αποκάλυψη, περιμένουμε νεότερα για τα δύο αυτά κινητά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights