Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia 1 II: Το πρώτο update φέρνει βελτιώσεις στην κάμερα

Sony Xperia 1 II: Το πρώτο update φέρνει βελτιώσεις στην κάμερα

απο John Leondaris

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Sony εργάζεται πυρετωδώς για να φέρει ορισμένες δυνατότητες στο Xperia 1 II. Οι αλλαγές φαίνεται πως θα συμπεριληφθούν στο πρώτο update που θα πάρει το κινητό.

Η ενημέρωση αναμένεται να φέρει eye autofocus, που ελέγχει αν τα ανθρώπινα μάτια εστιάζουν στην 16mm ultrawide κάμερα. Επιπλέον, η ενημέρωση θα ενεργοποιήσει την 1080p σε 120fps εγγραφή βίντεο αργής κίνησης και 4K βίντεο στα 60fps. Τέλος, φαίνεται πως το update θα φέρει και night mode για την κύρια 24mm κάμερα.

Sony Xperia 1 II

Οι νέες δυνατότητες αναμένεται να φτάσουν μετά το λανσάρισμα του Sony Xperia 1 II τον Απρίλιο στην Ιαπωνία. Πιθανώς να διατεθούν στην Ευρώπη μέσα στην άνοιξη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights