Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Honor Play 9A: Πέρασε απ’ την TENAA

Honor Play 9A: Πέρασε απ’ την TENAA

απο John Leondaris

Χάρη σε μια πρόσφατη διαρροή, μάθαμε αρκετά για το επερχόμενο Honor Play 9A. Σήμερα, μια λίστα πιστοποίησης TENAA, επιβεβαιώνει αρκετές προδιαγραφές του κινητού.

Σύμφωνα με την TENAA, οι MED-AL20 και MOA-AL20 είναι οι δύο αριθμοί μοντέλων για το Honor Play 9A, με 4.900 mAh μπαταρία. Το κινητό αναμένεται να έχει διαστάσεις 159,07 x 74,06 x 9,04 mm. Ταυτόχρονα, θα διαθέτει μια 6,3 ιντσών FullHD+ οθόνη, με εγκοπή σε σχήμα σταγόνας.

Honor Play 9A

Honor Play 9A

 

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Ηonor Play 9A, θα έχει στο εσωτερικό του το chipset MediaTek Helio P35, με 4GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB ή 128GB. Σε ό,τι αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, αναμένουμε να δούμε έναν 13MP κύριο αισθητήρα, με έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Στο πίσω μέρος του κινητού θα βρίσκεται και ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το Play 9A θα τρέχει το βασισμένο σε Android 10, Magic UI 3.0.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε την τιμή του, ούτε όμως και τις περιοχές στις οποίες θα διατεθεί το κινητό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights