Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LG G9: Θα διαθέτει S765G και οθόνη 1080p, σύμφωνα με αναφορές
LG G9

LG G9: Θα διαθέτει S765G και οθόνη 1080p, σύμφωνα με αναφορές

απο John Leondaris

Το midrange LG G9 θα διαθέτει, όπως φαίνεται, Snapdragon 765G και μια οθόνη OLED 1080p. Η οθόνη θα είναι μεταξύ 6.7″ και 6.9″.

Απ’ την άλλη, το G9 ThinQ θα λανσαριστεί στα τέλη Μαρτίου με τιμή 661 ευρώ, σύμφωνα με ανεπίσημη αναφορά. Πρόκειται για την ίδια τιμή με το περσινό G8. Βέβαια, το LG G9 θα είναι ένα 5G-connected κινητό, γεγονός που αυξάνει το κόστος.

Το G9 ThinQ φημολογείται ότι διαθέτει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος, αλλά ο τελικός σχεδιασμός μοιάζει διαφορετικός από εκείνον που διέρρευσε τον Ιανουάριο. Θα έχει επίσης μια μπαταρία 4.000mAh και μια υποδοχή ακουστικών 3.5mm με Quad DAC.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι και το flagship Axon 11 5G θα πάρει Snapdragon 765G, ενώ και το νέο Nokia 8.3 5G πήρε το ίδιο chipset.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights