Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Honor Play 9A: Διέρρευσαν φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Honor Play 9A: Διέρρευσαν φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

απο John Leondaris

Το Honor Play 9A έχει κάνει την εμφάνισή του στην TENAA. Σήμερα, προστέθηκαν και εικόνες του τηλεφώνου μαζί με τον πλήρη κατάλογο των προδιαγραφών. Το Play 9A θα φέρει δύο κάμερες σε ορθογώνια διάταξη, δίπλα απ’ τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Honor Play 9A είναι ένα entry-level smartphone, με έναν κύριο αισθητήρα 13MP στο πίσω μέρος και έναν αισθητήρα βάθους 2MP.

Honor Play 9A

Θα εφοδιαστεί στο εσωτερικό του τον Helio P35, με 4GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB ή 128GB.

Μπροστά, συναντάμε μια LCD 6,3″ οθόνη με εγκοπή σε σχήμα σταγόνας για τη φιλοξενία της 8MP selfie κάμερας. Η 4.900 mAh μπαταρία θα υποστηρίζει ταχύτητα φόρτισης 10W.

Τα υπόλοιπα αναμένεται να αποκαλυφθούν στις 30 Μαρτίου, όταν το Honor Play 9Α θα κάνει το ντεμπούτο του μαζί με το Honor 30S.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights