Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo S6 5G: Με waterdrop notch στην οθόνη

Vivo S6 5G: Με waterdrop notch στην οθόνη

απο John Leondaris

Περιμένουμε να δούμε το επερχόμενο vivo S6 5G σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Το κινητό αναμένεται να είναι μια προσιτή 5G συσκευή. Σήμερα, εμφανίστηκαν στο Weibo ορισμένες εικόνες της συσκευής. Το vivo S6 5G φαίνεται να έχει μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας για τη φιλοξενία της selfie κάμερας.

Δύο vivo κινητά με αριθμούς μοντέλων V1962A και V1962BA εμφανίστηκαν στην TENAA. Κατά πάσα πιθανότητα και οι δύο αριθμοί αντιστοιχούν στο S6 5G,

Vivo S6 5G
Ο κύριος αισθητήρας στο πίσω μέρος θα είναι 48MP και θα συνοδεύεται από μια 8MP ultrawide κάμερα και δύο αισθητήρες 2MP, πιθανώς έναν αισθητήρα βάθους και έναν macro.

Το λανσάρισμα του S6 5G έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights