Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Vivo S6 5G: Επίσημο promo βίντεο επιβεβαιώνει την εμφάνιση του κινητού
Vivo S6 5G

Vivo S6 5G: Επίσημο promo βίντεο επιβεβαιώνει την εμφάνιση του κινητού

απο John Leondaris

Το vivo S6 5G φτάνει στις 31 Μαρτίου. Η εταιρεία, έχει ήδη αποκαλύψει το πίσω μέρος του κινητού, που θα διαθέτει μια τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP. Τώρα, η vivo δημοσίευσε ένα promo βίντεο στο Weibo, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι το S6 5G θα έρθει με εγκοπή σε σχήμα σταγόνας στην οθόνη.

Ταυτόχρονα, μαθαίνουμε τις δύο χρωματικές επιλογές για το S6 5G καθώς και την ύπαρξη 3,5mm audio jack στο επάνω μέρος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο:

Η vivo δεν έχει αποκαλύψει κανένα χαρακτηριστικό του S6 5G. Όμως, χάρη στο Geekbench, γνωρίζουμε ότι θα έρθει με Exynos 980 SoC.

Το smartphone πέρασε απ’ την TENAA, αποκαλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές: 6.44″ AMOLED FHD+ οθόνη με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω απ’ το γυαλί της, 6GB/8GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 128GB/256GB και Android 10.

Σε ό,τι αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, το S6 5G θα έχει συνολικά πέντε κάμερες. Ειδικότερα, θα διαθέτει μια 32MP selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος και μια κύρια κάμερα 48MP στην πίσω πλευρά με έναν 8MP και δύο 2MP αισθητήρες.

Το S6 5G έχει στο εσωτερικό του μια μπαταρία 4.390 mAh, η οποία φορτίζει μέσω μιας USB-C θύρας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights