Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo Reno Ace 2: Εικόνες δείχνουν οθόνη με punch hole

Oppo Reno Ace 2: Εικόνες δείχνουν οθόνη με punch hole

απο John Leondaris

Το Oppo Reno Ace 2, που έρχεται τον επόμενο μήνα, πήρε πιστοποίηση 3C με κωδικό μοντέλου PDHM00. Έτσι, ο κατάλογος των χαρακτηριστικών του αποκάλυψε ότι το κινητό θα υποστηρίζει 5G δίκτυα και γρήγορη φόρτιση 65W.

Το Oppo Reno Ace 2 έχει επίσης λάβει πιστοποίηση TENAA. Και από εκεί επιβεβαιώνεται ότι το κινητό θα υποστηρίζει το επόμενης γενιάς δίκτυο. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και ορισμένες εικόνες του τηλεφώνου, οι οποίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του.

Oppo Reno Ace 2

Το Reno Ace 2 έχει punch hole στην οθόνη, ενώ το πίσω μέρος φιλοξενεί τέσσερις κάμερες μέσα σε μια κυκλική διάταξη. Η εικόνα μοιάζει με εκείνη που διέρρευσε την περασμένη εβδομάδα, αλλά η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι η φωτογραφία που βλέπουμε σήμερα έχει το φλας τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά των καμερών

Αυτό σημαίνει ότι είτε η εικόνα που είχε αρχικώς διαρρεύσει είναι ψεύτικη, είτε ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά κινητά.

Παράλληλα, ένας υπάλληλος της εταιρίας επιβεβαίωσε στο Weibo ότι το Reno Ace 2 θα φορτίζει ασύρματα έως 40W, ένα χαρακτηριστικό που έλειπε από τον προκάτοχό του.

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights