Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo Reno Ace 2: Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του απ’ την TENAA

Oppo Reno Ace 2: Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του απ’ την TENAA

απο John Leondaris

Το Oppo Reno Ace 2 έρχεται τον επόμενο μήνα. Το κινητό εμφανίστηκε στην TENAA και οι σχετικές εικόνες του αποκάλυψαν τον σχεδιασμό του. Τώρα, ο κατάλογος των χαρακτηριστικών του είναι πλήρης, αφήνοντας λίγα μόνο πράγματα στη φαντασία μας.

Το Reno Ace 2 φέρει έναν επεξεργαστή octa-core 2.8GHz, που ίσως πρόκειται για Snapdragon 865 SoC. Τρέχει Android 10 και έρχεται με δύο εκδόσεις μνήμης: 8GB/128GB και 12GB/256GB.

Oppo Reno Ace 2

Το Oppo Reno Ace 2 διαθέτει μια 6.5″ FullHD+ AMOLED οθόνη, η οποία διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω απ’ το γυαλί της. Ταυτόχρονα, στην οθόνη συναντάμε punch hole στην πάνω αριστερή γωνία. Εκεί, φιλοξενείται η 16MP selfie κάμερα του κινητού.

Στο πίσω μέρος του, βρίσκουμε μια τετραπλή κάμερα. Αυτή, αποτελείται από έναν 48MP κύριο αισθητήρα, έναν 8MP και δύο αισθητήρες 2MP. Το Reno Ace 2 θα υποστηρίζει dual-mode 5G και θα διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, μπλε και μωβ.

Σύμφωνα με την TENAA, το Reno Ace 2 θα έρθει με μια μπαταρία με rated χωρητικότητα 1.955 mAh, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε μια συνολική τυπική χωρητικότητα μπαταρίας περίπου 4.000 mAh.

Όπως και ο προκάτοχός του, το Reno Ace 2 θα υποστηρίζει φόρτιση μέχρι και 65W, αλλά θα υποστηρίζει και wireless charging 40W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights