Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy M11: Renders αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά του

Samsung Galaxy M11: Renders αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά του

απο John Leondaris

Όπως φαίνεται, υπάρχει ένα Samsung Galaxy M11 που είναι καθ’ οδόν. Το κινητό, έχει ήδη πιστοποιηθεί από τον οργανισμό Wi-Fi Alliance και πρόσφατα εντοπίστηκε στο Google Play Console. Σήμερα, press renders αποκάλυψαν αρκετές πληροφορίες για το επερχόμενο τηλέφωνο.

Το Galaxy M11 θα διατεθεί σε μαύρο χρώμα, μωβ και Sky Blue. Το τηλέφωνο θα διαθέτει μια 7,4 ιντσών 720×1560 LCD οθόνη αφής με punch-hole για τη φιλοξενία της 8 MP (με διάφραγμα f/2,0) selfie κάμερας.

Η συσκευή έχει στο εσωτερικό της έναν επεξεργαστή octa-core 1,8 GHz, που ίσως πρόκειται για Snapdragon 450. Το M11 θα έρθει είτε με 3GB ή 4GB μνήμη RAM, και με 32GB ή 64GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Samsung Galaxy M11

Στο πίσω μέρος, συναντάμε μια τριπλή κάμερα. Αυτή, αποτελείται από έναν κύριο f/1.8 αισθητήρα 13 MP, έναν 5 MP f/2.2 ultrawide και έναν αισθητήρα βάθους 2 MP f/2.4.

Το Samsung Galaxy M11 διαθέτει μια 5.000 mAh μπαταρία με φόρτιση 15W (μέσω θύρας USB-C). Θα τρέχει το βασισμένο στο Android 10, One UI 2.0 και θα έχει audio jack 3,5 χιλιοστών. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται τοποθετημένος στην πίσω όψη της συσκευής, η οποία θα υποστηρίζει και face unlock.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights