Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Μένουμε Σπίτι; Ανακαλύπτουμε στο YouTube
youtube-60-fps-in2mobile-featured-image

Μένουμε Σπίτι; Ανακαλύπτουμε στο YouTube

απο Kostas Gliatiotis

Καταστήματα και υπηρεσίες έκλεισαν, ταξίδια αναβλήθηκαν, πάρτι ακυρώθηκαν και ό,τι είχαμε συνηθίσει να κάνουμε, όλες οι δραστηριότητές μας, έχουν γίνει απίστευτα περίπλοκες. Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις νέες συνθήκες; Η τεχνολογία μπορεί να μας λύσει έως ένα βαθμό τα χέρια. Ας δούμε π.χ. τι μπορούν να κάνουν για μας τα εργαλεία της Google, με πρώτο το YouTube, στο οποίο δεν σταματάμε ποτέ να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα!

Άλλοι το χρησιμοποιούν για να έχουν παρέα στην καθημερινή γυμναστική, άλλοι για να τους βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν τη ντουλάπα τους, άλλοι για να βρουν εκπαιδευτικό περιεχόμενο για το πιτσιρίκι τους και άλλοι για να κατανοήσουν την έννοια της κβαντικής φυσικής. Ό,τι αναζητάμε, ό,τι φανταζόμαστε και ό,τι επιθυμούμε είναι εκεί και μας περιμένει να το ανακαλύψουμε για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα, ειδικά τώρα που Μένουμε Σπίτι. Οι δημιουργοί είναι πάντα σε ετοιμότητα με σούπερ πρωτότυπες ιδέες και πολύ κέφι.

Ξεκινάμε με λίγη μαγεία: ο Amazing Dio, performer, με μαγικό ταλέντο, δημιουργεί μια απίστευτη πραγματικότητα και μας αποκαλύπτει τα μαγικά του κόλπα. Ήρθε η ώρα  να πάρετε απαντήσεις για όλα τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα που πάντα αναρωτιώσασταν τι κρύβεται από πίσω.

Αν πάλι νιώσετε να ανεβαίνουν λίγο οι δείκτες του στρες, ξαπλώνετε στο χαλάκι με τη Μάντη Περσάκη και κάνετε μαζί της Pilates, ακολουθώντας τα Mandy Prozis Tip για να νιώσετε ευεξία. Για ακόμα πιιο έντονους ρυθμούς, στο κανάλι homefitness.gr το workout δεν σταματάει ούτε μια ώρα το 24ωρο. Διαλέξτε ανάμεσα σε Yoga, art fitness, Caribbean Beat, TAE BOE, power body και πολλά ακόμη και ετοιμαστείτε για εκτόνωση.

Για εσάς που συμβιώνετε με μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου, δοκιμάστε να τους σηκώσετε από τον καναπέ και να τους ρίξετε στο lab4u. Τα γρήγορα, εύκολα, διασκεδαστικά, εκπαιδευτικά βίντεο που περιέχει θα τους «γαργαλήσουν» το μυαλό. Οι πιο απαιτητικοί  θα κολλήσουν στο κανάλι Καθημερινή Φυσική για να πάρουν απαντήσεις στα πιθανά κι απίθανα ερωτήματα σχετικά με την Κβαντική Φυσική.

Ευκαιρία είναι, μια που Μένουμε Σπίτι να υιοθετήσετε μια καθημερινή Pamper routine! Η Βενετία Καμάρα είναι ο άνθρωπός σας για να σας δείξει πώς να μετατρέπετε ακόμη και μια μηχανική συνήθεια όπως το ντους σε μια σχεδόν ολοήμερη ιεροτελεστία για το σώμα και το νου. Κι αν κάποια στιγμή «πέσετε» λίγο, ψάξτε λίγο στο Φτιάξε το μόνος σου. Όλο και κάτι θα βρείτε να πλέξετε, να ράψετε, να κατασκευάσετε, να μαγειρέψετε.

Θυμάστε επίσης που αναρωτιόσασταν πότε θα βρείτε λίγο χρόνο για να οργανώσετε τα συρτάρια και τα ντουλάπια σας; Εμπιστευθείτε την Κατερίνα για τέλεια οργάνωση καλλυντικών κι αφήστε την Μυρτώ Καζή να σας πείσει ότι αν έχετε ρούχα κατηγορίας «τι μου ‘ρθε και σ’ αγόρασα;», μάλλον ήρθε η ώρα να το δώσετε παρακάτω!

Για τις μαμάδες που αναζητούν χρήσιμες συμβουλές, ανακαλύψτε το 5 Minute Mum– ένα εμπνευσμένο μαμαδοκάναλο που δίνει σούπερ χρήσιμες συμβουλές, όπως το 5 minute beauty με τη Σίσσυ Κολλιδά, μέσα από έξυπνες ή και αστείες ιστορίες. Τέλος, μην ξεχνάτε, πως μέσω του  YouTube Kids μπορείτε μαζί με τα παιδιά σας να απολαύσετε μια ποικιλία θεμάτων από εκπαιδευτικά βίντεο, μέχρι κινούμενα σχέδια και τραγούδια για παιδιά.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights