Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Σταθερή αύξηση στην χρήση Streaming υπηρεσιών μουσικής

Σταθερή αύξηση στην χρήση Streaming υπηρεσιών μουσικής

απο Kostas Gliatiotis

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα της Couterpoint, αποκαλύπτει ότι οι υπηρεσίες Streaming μουσικής, συνεχίζουν να γνωρίζουν μεγαλη αύξηση στη χρήση τους, αντί της παραδοσιακής αναπαραγωγής στην ίδια τη συσκευή μας. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, η Streaming αναπαραγωγή μουσικής “μεγάλωσε” κατά 32% μέχρι και το τέλος του 2019.

Οι διαφορετικές υπηρεσίες είχαν η κάθε μια την δική της αύξηση συνδρομητών και συνολικής χρήσης, με το Spotify να παραμένει στην πρώτη θέση με 35% της αγοράς, ενώ πέτυχε και αύξηση κατα 23% σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Ακόμα πιο εντυπωσιακή όμως είναι η αύξηση του Apple Music που πλέον με 19% βρίσκεται στην δεύτερη θέση, βελτιώνοντας κατά 36% τα ποσοστά του μέσα στο 2019. Η Amazon διατηρεί την τρίτη θέση με 15% της αγοράς, ενώ απογοητευτικά φαίνεται να είναι τα νούμερα για το Youtube Music που έχει ποσοστό μόλις 6%.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights