Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ One Ui 2.1 στα Samsung Galaxy Note 10

One Ui 2.1 στα Samsung Galaxy Note 10

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από μερικές ημέρες, η Samsung είχε κάνει γνωστό ότι σκοπεύει να προσφέρει πολλές από τις δυνατότητες των νέων Galaxy S20, μέσω αναβάθμισης λογισμικού και στις παλαιότερες συσκευές της. Η εταιρεία ξεκίνησε να διαθέτει την συγκεκριμένη αναβάθμιση, για αρκετές συσκευές της, μεταξύ των οποίων και το κορυφαίο μέχρι πριν μερικούς μήνες, Note 10 Plus.

Η αναβάθμιση έρχεται με πολλές προσθήκες, οι σημαντικότερες από τις οποίες αφορούν όμως την εφαρμογή της κάμερας. Το Galaxy note 10 Plus αποκτά πλέον την δυνατότητα “Μια λήψη” που μπορεί να βγάλει ταυτόχρονα φωτογραφίες με τις τρεις κάμερες του, και ένα μικρό βίντεο, προκειμένου ο ιδιοκτήτης του να διαλέξει αυτή που του αρέσει περισσότερο.  Προσθέτει όμως και την δυνατότητα λήψης “επαγγελματικού βίντεο” που δίνει τις δυνατότητες χειροκίνητης επιλογής για την τιμή του ISO, την ταχύτητα κλείστρου κλπ. Επίσης, η μπροστινή κάμερα έχει πλέον τη δυνατότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 4κ με 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Προστέθηκε επίσης το Quick Share, μια εφαρμογή που επιτρέπει την εύκολη ανταλλαγή αρχείων μέ άλλα συμβατά Samsung Smartphones, με θεωρητικά και πρακτικά γρήγορη μεταφορά μέσω Wi-fi direct. Με δεδομένο το ότι οι συσκευές της εταιρείας είχαν ήδη αυτή τη δυνατότητα, το Quick Share απλά κάνει τη διαδικασία σύνδεσης αρκετά πιο εύκολη.

Μέχρι στιγμής όμως, φαίνεται ότι η αναβάθμιση με το One UI 2.1 θα έρθει και στην σειρά Galaxy S10 της εταιρείας, όμως τα νεότερα Galaxy S10 Lite και το Note 10 Lite δεν περιλαμβάνονται στην λίστα των συσκευών που θα την λάβουν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights