Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το Youtube θα μπλοκάρει βίντεο που συνδέουν το 5G με τον κορωνοϊό.

Το Youtube θα μπλοκάρει βίντεο που συνδέουν το 5G με τον κορωνοϊό.

απο Kostas Gliatiotis

Μια πολύ σωστη απόφαση φαίνεται να πήρε το Youtube, προκειμένου να περιορίσει την διάδωση της εντελώς παράλογης φήμης που θέλει τα 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας να  ευθύονται για την μετάδοση του… κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα, κάθε βίντεο που προσπαθεί να συνδέσει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με τον συγκεκριμένο ίο, θα μπλοκάρεται από το Youtube είτε αυτόματα αν το αναγνωρίσει είτε μετά από Report χρηστών.

Η συγκεκριμένη απόφαση εμπίπτει στους κανονισμούς λειτουργίας του Youtube, που απαγορευόυν (και καλά κάνουν…) την προβολή βίντεο που μεταδίδουν μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας. Προς το παρόν όμως, δεν φαίνεται να έχει σκοπό να πάρει αυστηρότερα μέτρα για τους χρήστες και τα κανάλια που θα προσπαθούν να δημοσιεύσουν βίντεο αυτού του είδους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights